Ressò

Vida Creixent prepara i edita el butlletí mensual Ressò. Aquest butlletí, ens informa sobre l'actualitat del nostre moviment i ens ofereix la possibilitat de reflexionar a partir dels escrits i aportacions dels nostres col·laboradors.

Els Ressò del curs 2022-2023

Ressò de març de 2023

Ressò de març
Editorial.
¿Pot Déu evitar el mal? Espai de reflexió i pregària. Aturar-se. Cicle A. La seducció de l’aigua. Salm 76. Déu s’ha fet conèixer a Judà. Panoràmica. Celebració de la Candelera. Cultura. Exposicions a Montjuic.

PDF

Ressò de febrer de 2023

Ressò de febrer
Editorial.
Bon any 2023! Espai de reflexió i pregària. Aturar-se, Cicle A. Noi, et fallen els ploms! Salm 48. És gran el Senyor i digne de tota lloança. Panoràmica. Discerniment (IV): "El desig". Cultura. La mirada del biblista.

PDF

Ressò de gener de 2023

Ressò de gener
Editorial.
Un nou any per estimar. Espai de reflexió i pregària. Aturar-se, Cicle A. El Nadal dura poc! Salm 146. Déu és el nostre Castell de refugi. Panoràmica. Discerniment (III). Cultura. 19 Mostra de Cinema Espiritual de Catalunya.

PDF

Ressò de desembre de 2022

Ressò de desembre
Editorial.
Estimar, una necessitat sempre actual Espai de reflexió i pregària. Aturar-se, Cicle A. L’autonomia és a prop. Salm 132. Senyor, recorda’t de David. XXXIX Assemblea de Vida Creixent. Parròquia de Sant Ignasi. Panoràmica. Discerniment (II). Cultura. La Creueta del Coll.

PDF

Ressò de novembre de 2022

Ressò de novembre
Editorial.
Amor i desinterès Espai de reflexió i pregària. Aturar-se, Cicle C. Un tarot evangèlic? Salm 110. Oracle del Senyor al meu Senyor. Panoràmica. Discerniment (II). Cultura. El Museo Diocesano de Barcelona. Vida Creixent Testimoni de Vida Creixent.

PDF

Ressò d'octubre de 2022

Ressò d'octubre
Editorial.
Nou curs, nou temari, com sempre... Espai de reflexió i pregària. Aturar-se, Cicle-C. La fe cura. Salm 101. Vull celebrar la bondat i la justícia. Panoràmica. Discerniment. Llibres. Canto jo i la muntanya balla.Un Sant del mes. Sant Bru o Brunó de Colònia.

PDF