Ressò

Vida Creixent prepara i edita el butlletí mensual Ressò. Aquest butlletí, ens informa sobre l'actualitat del nostre moviment i ens ofereix la possibilitat de reflexionar a partir dels escrits i aportacions dels nostres col·laboradors.

Els Ressò del curs 2021-2022

Ressò de maig de 2022

Ressò de maig
Editorial.
La bellesa de l’ancianitat. Espai de reflexió i pregària. Aturar-se, Cicle-C. La “mona” de Pasqua. Salm 72. Déu meu, dóna al rei el teu dret. Panoràmica. El gato que amaba a los libros. L’alegria. Quaresma 2022. Sant del mes de maig. Sant Felip Neri.
En aquest Ressò hem reutilitzat continguts de l'anterior

PDF

Ressò d'abril de 2022

Ressò d'abril
Editorial.
La bellesa de l’ancianitat. Espai de reflexió i pregària. Aturar-se, Cicle-C. I Jesús va plorar. Salm 45. Un bon auguri en surt del cor. Panoràmica. El gato que amaba a los libros. L’alegria. Quaresma 2022. Sant del mes d'abril. Sant Benet-Josep Labre, vagabund.

PDF

Ressò de març de 2022

Ressò de març
Editorial.
Sol, la soledat i la llum. Espai de reflexió i pregària. Aturar-se, Cicle-C. Nova visió de l’existència. Salm 21. El rei celebra el teu triomf, Senyor. Panoràmica. Comiat al bisbe Antoni Vadell. Un amic al cel. De la jirafa coqueta al toro pensador. Actituds per participar en el procés sinodal. Catequesi sobre Sant Josep. Celebración de la vida consagrada. Sant del mes de març Sant Patrici, Bisbe. Celebració: 17 de març

PDF

Ressò de febrer de 2022

Ressò de febrer
Editorial.
Els nostres Simeons i Annes. Espai de reflexió i pregària. Aturar-se. Cicle C. La colla. Salm 20: Que el Senyor t’escolti en dies de perill. Panoràmica. Celebració de la Candelera. 500 anys de Sant Ignasi a Montserrat i Manresa. Per una Església Sinodal. Parròquia de La Puríssima Concepció. Cultura Fuentes.

PDF

Ressó de gener de 2022

Ressò de gener
Editorial.
Bon i Sant any. Espai de reflexió i pregària. Aturar-se. Cicle C. No passem del replà. Salm 18. T’estimo, Senyor, força meva (i 2). Panoràmica. Residència La Llar de Terrassa. Comunió. La capella més ‘barçalonina’. Sant del mes de gener. Sant Joan Bosco, prevere. Cultura Teatre.

PDF

Ressó de desembre de 2021

Ressò de desembre
Editorial.
Rebre Jesucrist i ser fills de Déu. Espai de reflexió i pregària. Aturar-se Cicle C. Traieu-nos la cotilla. Salm 18. T’estimo, Senyor, força meva. Panoràmica. Ho sap tothom, i és profecia. Missió. Santa Llúcia de Siracusa, verge i màrtir (283-304). Benvinguts a Vida Creixent. Cultura Teatre.

PDF

Ressó de novembre de 2021

Ressò de novembre
Editorial.
Nou curs, nou temari… antic. Vida Creixent a Parets del Vallès. Espai de reflexió i pregària. Pregaria a l’Esperit Sant. Aturar-se Cicle B. Això s’acaba... Salm 2. Per què s’avaloten les nacions? Panoràmica. XXXVII Assemblea Diocesana. Quan encara és fosc. Santa Caterina d’Alexandria. Cultura. Conte sobre les actituds. El Cristo interior, Javier Melloni, Editorial Herder, Barcelona, 2020.

PDF

Ressó d'octubre de 2021

Ressò d'octubre
Editorial.
Harmonia i esperança. Espai de reflexió i pregària. Salm 99. El Senyor és rei: els pobles tremolen. Aturar-se. Cicle B. Nosaltres posseïm. Panoràmica. Eucaristia de final de curs. El logotip oficial del camí sinodal. Un Sant d’octubre. Cultura. Francisco Luis Bernárdez.

PDF