Ressò

Vida Creixent prepara i edita el butlletí mensual Ressò. Aquest butlletí, ens informa sobre l'actualitat del nostre moviment i ens ofereix la possibilitat de reflexionar a partir dels escrits i aportacions dels nostres col·laboradors.

Els Ressò del curs 2023-2024

Ressò d'abril de 2024

Ressò d'abril
Editorial.
Pasqua: la festa més gran. Espai de reflexió i pregària. Aturar-se. Cicle B. Nosaltres en el cep. Salm 22. Déu meu, per què m’has abandonat? Cultura. Museu MUHBA “Bon Pastor” Vida Creixent Trobada Vida Creixent a Montserrat.

PDF

Ressò de març de 2024

Ressò de març
Editorial.
La Quaresma, camí de la Pasqua. Espai de reflexió i pregària. Aturar-se. Cicle B. No entenem res!. Salm 17. Escolta, Senyor, una causa justa. Catequesi del Papa: “L’anunci de l’evangeli és per a tots”. Crist clavat a la creu ens necessita. Vida Creixent Celebració de la festa de la Candelera. Basílica de Sant Josep Oriol.

PDF

Ressò de febrer de 2024

Ressò de febrer
Editorial.
Bon any, Vida Creixent!. Espai de reflexió i pregària. Aturar-se. Cicle B. Pengem la careta. Salm 13. Fins quan, Senyor, em tindràs en l’oblit?. Panoràmica. Catequesi del Papa: “la passió per l’evangelització”. Cultura. La ciència.

PDF

Ressò de gener de 2024

Ressò de gener
Editorial.
Un nou començament amb propòsit diví. Espai de reflexió i pregària. Aturar-se. Cicle B. Nadal és provocatiu. Salm 7. Senyor, Déu meu, en tu em refugio. Panoràmica. Catequesi del Papa. Cultura. XX Mostra de Cinema Espiritual de Catalunya.

PDF

Ressò de desembre de 2023

Ressò de desembre
Editorial.
Davant la cultura del desplaçament. Espai de reflexió i pregària. Aturar-se. Cicle B. Fer arribar el Messies. Salm 120. Clamo al Senyor en la meva desgràcia. Panoràmica. Assemblea de Vida Creixent. Cultura. Todos los pájaros.

PDF

Ressò de novembre de 2023

Ressò de novembre
Editorial.
Un pont digital entre generacions. Espai de reflexió i pregària. Aturar-se. Cicle A. Propaganda electoral. Salm 5. Escolta, Senyor, les meves paraules. Panoràmica. Discerniment VI: “LA DESOLACIÓ”. Cultura. La pintura mural romànica a la Vall de Boí.

PDF

Ressò de setembre de 2023

Ressò de setembre
Editorial.
I després de les vacances... sant tornem-hi!. Espai de reflexió i pregària. Aturar-se. Cicle A. Misericòrdia i justícia. Salm 137. Vora els rius de Babilònia. Panoràmica. Trobada final de curs. La dona en el Nou Testament i a les primeres comunitats cristianes. Cultura. Volvamos al teatro y... desmontémoslo un poco.

PDF