Ressò

Vida Creixent prepara i edita el butlletí mensual Ressò. Aquest butlletí, ens informa sobre l'actualitat del nostre moviment i ens ofereix la possibilitat de reflexionar a partir dels escrits i aportacions dels nostres col·laboradors.

Els Ressò del curs 2020-2021

Ressó de març de 2021

Ressò de març
Editorial.
La temptació de tancar-se. Espai de reflexió i pregària.Salm 47. Aplaudiu, tots els pobles del món. Panoràmica.. Cansament. “Assumim la responsabilitat de continuar el treball de Pere Casaldàliga”. Aprenentatges de la Covid-19 (2). El Papa nomena Margarita Bofarull membre ordinari de la Pontifícia Acadèmia per la Vida. Aturar-se Cicle B. Sempre més enllà. Cultura. Joan Margarit.

PDF

Ressó de febrer de 2021

Ressò de febrer
Editorial.
Eleccions i pandèmia Espai de reflexió i pregària.Salm 29. Doneu al Senyor glòria i honor. Panoràmica.. Connexió Interior. “Pregar significa lluitar per la unitat”. Aprenentatges de la Covid-19. DENIP - Pregària en la Dècada de la No-violència. Aturar-se. Cicle B. Paraula i testimoni. Cultura. Llibres.

PDF

Ressó de gener de 2021

Ressò de gener
Editorial.
Un Nadal diferent... Espai de reflexió i pregària. Salm 150. Lloeu Déu al seu santuari. Panoràmica.. Beneir Déu, beneir el món. Justícia i Pau reivindica un “nou model de residències per a la gent gran”. Aturar-se. Cicle B. El cel obert. Vingué per quedar-se. Cultura. Poesia.

PDF

Ressó de desembre de 2020

Ressò de desembre
Editorial.
Un Nadal diferent... Espai de reflexió i pregària. Salm 145 T’exalçaré, Déu meu i rei meu. Panoràmica.. Mor el capellà Josep Torné, estudiós dels pares del desert. Planellas: “Hem de preparar el terreny perquè ens puguem salvar junts”. Torralba: “Hem de ser curosos amb la soledat imposada”. Aturar-se. Cicle B. Desvetllament. Cultura. A los que amamos los libros.

PDF

Ressó de novembre de 2020

Ressò de novembre
Editorial.
El do de Déu: quin és el nostre? Espai de reflexió i pregària. Salm 136 Perdura eternament el seu amor Panoràmica.. Elies, exemple de vida contemplativa i activa. Fratelli Tutti: la cultura de la fraternitat. No tanta fe, si us plau. Aturar-se. La fi del món. Cultura. Circunstancia y oportunidades.

PDF

Ressó d'octubre de 2020

Ressò d'octubre
Editorial.
L’harmonia de la teva vida. Espai de reflexió i pregària. Aturar-se. Cicle A. Convidats, tots!. Salm 117. Lloeu el Senyor, tots els pobles (el més curt). Salm 134. Beneïu el Senyor, servents del Senyor. Panoràmica.. Mor Josep Llunell, 60 anys a Sant Felip Neri. “La normalitat del Regne de Déu”. El Déu entranyable i sorprenent d’Hilari Raguer. Abat Soler: “Raguer volia una Església i una Catalunya lliures de tota servitud injusta”. Cultura. La palabra cultura.

PDF