Els Ressò del curs 2017-2018

Ressó de juny de 2018

Ressò de juny
Editorial.
Vida Creixent a Montserrat. Espai de reflexió i pregària.Sortim… i alguna cosa més. Panoràmica.. XXXII Trobada Interdiocesana de Vida Creixent a Montserrat. “L’alegria no és quelcom secundari en la vida d’un cristià”. Aigua, foc i vent. Aturar-se. Cicle B. La sang vessada. Cultura. Cinema.

més PDF

Ressó de maig de 2018

Ressò de maig
Editorial.
Déu hi és. Cal fer silenci. Espai de reflexió i pregària.Feliços els qui... “Sense confiança caminem sols”. Panoràmica.. Resum 88a Reunió Interdiocesana, 3 d’abril de 2018. Petit decàleg de Pasqua, any 2018. Martin Luther King en frases per pensar. Aturar-se. Cicle B. Parlem de l’amor. Cultura. Cinema.

més PDF

Ressó d'abril de 2018

Ressò d'abril
Editorial.
En tot estimar i servir: anar-hi anant. Espai de reflexió i pregària.“És tan bonic pregar com Jesús!”. Panoràmica.. Ser cristià, la millor opció (almenys per a mi).
Dones en plenitud. Aturar-se. Cicle B. Radiografia del Ressuscitat. Cultura. Teatre.

més PDF

Ressó de març de 2018

Ressò de març
Editorial.
La calidesa de la llum. Espai de reflexió i pregària. L’ideari de Pere Casaldàliga, en 25 frases. Panoràmica.. “La paraula del Senyor és una ajuda indispensable per no perdre’s”. Candelera. Presentació Candelera 2018.. Aturar-se. Cicle B. Les xurriaques. Cultura. Llibres.

més PDF

Ressó de febrer de 2018

Ressò de febrer
Editorial.
La meva fortalesa. Espai de reflexió i silenci. La noia del metro. Panoràmica.. “El silenci no es redueix a una absència de paraules”. Resum 87a Vida Ascendente - Comision Permanente. “La presència de Déu és tan evident com misteriosa”. Aturar-se. Cicle B. Una jornada completa. Cultura. Llibres.

més PDF

Ressó de gener de 2018

Ressò de gener
Editorial.
On trobar la felicitat. Espai de reflexió i silenci. El evangelio domesticado. Col·laboracions.. “No anem a Missa per donar quelcom a Déu, sinó per rebre d’Ell el que realment necessitem”. Un camí a seguir... Quin és l’origen del pessebre a les llars?. Aturar-se. Cicle B. Cercant el Rei. Cultura. Música.

més PDF

Ressó de desembre de 2017

Ressò de desembre
Editorial
. La pau, fruït del meu agraïment. Espai de reflexió i silenci. L’església buida. Col·laboracions.. “El paradís, objectiu de la nostra esperança”. Assemblea de Vida Creixent. Amistat i política. Aturar-se. Cicle B. Res no s’ha perdut. Cultura. Llibres.

més PDF

Ressó de novembre de 2017

Ressò de novembre
Editorial.
En defensa de les institucions i l’autogovern de Catalunya. Col·laboracions. “Feliços els morts que moren en el Senyor”. XIII Trobada Diocesana de Vida Creixent a Sant Ramon. Criminalitzar col·lectius. No vull ser un vell vençut. Aturar-se. Cicle A. Se’ns demanarà comptes. Cultura Llibres.

més PDF

Ressó d'octubre de 2017

Ressò d'octubre
Editorial.
La fortalesa, una aspiració molt nostre. Espai de reflexió i silenci Pregària. Col·laboracions. “Què seria d’una societat on el perdó quedés suprimit de soca-rel?”. Entitats cristianes donen suport a la mobilització. Resum 86a Reunió Interdiocesana, 12 de setembre del 2017. Gràcies, estimat amic Sebastià nou bisbe de Mallorca. Aturar-se. Cicle A. Cal canviar de masovers?. Cultura.Llibres.

més PDF

Ressó de setembre de 2017

Ressò de setembre
Editorial
. Albirant un nou curs… Cercar la primavera de l’ànima. Seguiremos buscando la paz...Col·laboracions. Vulnerabilitat, silenci, esperança.. “Tenim un Pare que plora amb nosaltres”. Fi de curs, agraïment i joia.. Pregària. Aturar-se. Cicle A. Diàleg de l’esmena. Cultura. Exposicions.

més PDF