Un nou començament amb propòsit diví

ds., 06/01/2024

Amb gratitud i esperança, donem la benvinguda al nou any com a pàgina en blanc, ansiosos de construir històries, compartir moments i abraçar propòsits. Com membres de la comunitat cristiana, abordem aquesta oportunitat amb la responsabilitat de viure amb un propòsit diví i irradiar la llum de l’Evangeli als altres. L’inici de l’any ens ofereix noves oportunitats i un moment per reflexionar sobre el passat mentre establim metes futures. Enmig del bullici diari, podria ser fàcil oblidar la importància de la nostra missió com a deixebles de Crist, però aquesta època ens convida a centrar- nos en allò significatiu i etern.

Com a membres de l’Església, amb una perspectiva única com a persones grans, el nostre propòsit hauria de transcendir les resolucions centrades en nosaltres mateixos. Us encoratjo a fer un propòsit extraordinari enguany: comprometre’ns a compartir l’Evangeli i la vivència de la fe amb els altres. En un món on molts busquen significat, el regal de l’Evangeli és preuat. La nostra experiència cristiana pot ser una llum i guia per als altres. Cada conversa, acte de bondat i paraula d’esperança pot ser una oportunitat per compartir la meravellosa notícia de l’amor de Déu.

Amb la riquesa de saviesa i experiència, com a membres de la comunitat cristiana, podem ser testimonis inspiradors. Aprofitant aquest nou començament, abracem fermament el nostre propòsit diví, desitjant que aquest any estigui marcat per una renovada dedicació a ser instruments de l’amor i la llum de Crist en el món. Que cada dia sigui una oportunitat per viure i compartir la fe amb autenticitat i generositat. Que Déu beneeixi aquest nou any i la seva gràcia ens guiï mentre caminem amb Crist.

Mn. Joaquim Meseguer García, pvre.,
consiliari diocesà de Terrassa de Vida creixent.