Mor Sergi Òliba

dj., 06/05/2021

El passat diumenge dia 2 de maig va morir a casa seva, a Barcelona, Sergi Òliba i Bernadó, coordinador diocesà de Barcelona i coordinador interdiocesà de la zona de Catalunya i Les Illes Balears. En Sergi ha viscut aquest darrers dies amb una gran fermesa i confiança, sentint-se molt estimat i acompanyat de la família i dels amics.

Tot el grup de Vida Creixent trobarem a faltar la teva força i constància, fins a la darrera setmana has estat treballant incansable pel teu estimat moviment. Una tasca que has realitzat amb dedicació al llarg de més de vint anys.

Estimat Sergi, com a col·laborador de Vida Creixent, trobaré a faltar els teus correus i els missatges de whatsapp tot maquetant el Ressò, i la teva “calmada insistència” per a preparar els continguts del web. Però sobretot, i ja parlo com a familiar proper i amic, trobaré a faltar la teva mirada del món, molt sovint coincident amb la meva, el teu optimisme, fins i tot en les actuals circumstàncies, i el teu tracte afectuós, tot i el teu fort caràcter. Només puc tenir paraules d’agraïment per tot el que has donat sense demanar res a canvi.

Descansa en pau Sergi.

Benaurança

Feliços els qui fan servir les seves mans,
la seva ment, els seus peus
en el servei joiós dels altres,
els que més enllà de totes les crisis,
mantenen, ofereixen i practiquen
l'esperança de la resurrecció
a tots els desvalguts,
marginats i oprimits del món.