Els Ressò del curs 2018-2019

Ressó de juny de 2019

Ressò de juny
Editorial.
Cristina Kaufmann. Recordando su figura. Espai de reflexió i pregària. Catequesi sobre el “Pare nostre”. 16. Siguis on siguis, invoca el Pare. Panoràmica.. XXXIII Trobada Interdiocesana de Vida Creixent al Bisbat de Sant Feliu de Llobregat. Vida Creixent a Montserrat. La santedat a la vellesa tanca el cicle de conferències de Vida Creixent a Tortosa. Aturar-se. Cicle C. Al vent del món. Cultura. Martí i Pol.

més PDF

Ressó de maig de 2019

Ressò de maig
Editorial.
Rabuni. Espai de reflexió i pregària. El cristià posa vida a on altres hi posen mort.
Pasqua de Resurrecció. Panoràmica.. Les Benaurances i el Magníficat de la creu. Resum 91a Reunió Interdiocesana del 9 abril de 2019. Una mirada al tema de la immigració. Aturar-se. Cicle C. Festegem la vida!. Cultura. Cinema.

més PDF

Ressó d'abril de 2019

Ressò d'abril
Editorial.
L’únic dejuni que jo aprecio és aquest. Espai de reflexió i pregària.Gestionar la soledat. Panoràmica.. I què és la veritat?. 6 anys del papa Francesc. El caputxí Eduard Rey, nou president de la Unió de Religiosos de Catalunya. La Pasqua Hospitalària: “Creats per amor, per estimar”. Aturar-se. Cicle C. Pedres caigudes. Cultura. Teatre.

més PDF

Ressó de març de 2019

Ressò de març
Editorial.
Actes moralment escandalosos i judicialment punibles. Espai de reflexió i pregària. El perdó de Déu. Celebració patrons Vida Creixent. Carta dominical, “Sols en la vellesa”. Aturar-se. Cicle C. 40 voltes al desert. Cultura. Entrevista.

més PDF

Ressó de febrer de 2019

Ressò de febrer
Editorial.
Santa Gianna Beretta Moll. Espai de reflexió i silenci. El pecat, la nostra distància amb el projecte de Déu. Panoràmica.. 90a Reunió Interdiocesana del dia 22 de gener de 2019. Trobada interdiocesana a Sant Feliu de Llobregat el dia 8 de maig de 2019. Vides que no valen res. Aturar-se. Cicle C. Cantant les veritats. Cultura. Exposició.

més PDF

Ressó de gener de 2019

Ressò de gener
Editorial.
Una trobada amb Teilhard de Chardin. Espai de reflexió i silenci. La proposta de jesús. Col·laboracions.. En els setanta anys de la declaració universal dels drets humans (1948-2018). Catolicismo no cristiano. Sant Josep i les noves masculinitats. Aturar-se. Cicle C. Any nou. Cultura. Música.

més PDF

Ressó de desembre de 2018

Ressò de desembre
Editorial
. Una petita perla d’Etty Hillesum. Espai de reflexió i silenci. Reflexions sobre el Nadal. Col·laboracions.. ¿Què vol dir «fer la voluntat de Déu?. “Vet aquí una simple qüestió de generositat, d’honradesa i de bon cor”. Tinc dubtes. Lluís Duch. Aturar-se. Cicle B. Disseny de futur. Cultura. Exposicions.

més PDF

Ressó de novembre de 2018

Ressò de novembre
Editorial.
Màrius Torres: “És necessari que Ell creixi i jo minvi”. Col·laboracions. Demanar perdó. Admiració, fascinació, amor i donació. “Tot el mal fet en el món es resumeix en això: el menyspreu a la vida”. Mercedaris: 800 anys per la llibertat. Aturar-se. Cicle B. La fe de l’amor. Cultura Llibres.

més PDF

Ressó d'octubre de 2018

Ressò d'octubre
Editorial.
Testimonis de Jesucrist al segle XX. Espai de reflexió i pregària “La nostra infantesa és una mica com una tinta indeleble”. Col·laboracions. Resum de la 89 a Reunió Interdiocesana del dia 18 de setembre de 2018. Fer Exercicis Espirituals enmig de la vida quotidiana. Aturar-se. Cicle B. La parella. Cultura.Cinema.

més PDF

Ressó de setembre de 2018

Ressò de setembre
Editorial
. Presentació temari 2018. Col·laboracions. Sants de la porta del costat. Pena de mort. Trobada final de curs. Mor mossèn Manuel Claret; la pastoral familiar més oberta. Aturar-se. Cicle B. Optimisme. Cultura. Exposicions.

més PDF