XXXVI Trobada Interdiocesana de Vida Creixent a Montserrat

dimecres, 4 maig, 2022

El nostre Himne diu “La nostra alegria ningú no ens la prendrà...” i això es va fer palès a Montserrat. Després de dos anys de pandèmia i de no poder trobar-nos, tothom tenia ganes de veure’ns i celebrar, com a moviment de gent gran que som, que malgrat els mals temps que hem passat volem continuar seguir donant testimoni de la nostra fe.

Entre els dies 4 i 5 de maig ens vàrem aplegar, als peus de la Verge, unes 700 persones de tots els Bisbats de Catalunya. El dia 4 va presidir l’Eucaristia, junt amb els consiliaris dels diferents bisbats,  Mns. Joan Planelles, Arquebisbe de Tarragona i el dia 5 ho va fer el Bisbe Auxiliar Mns. Sergi Gordo, acompanyat també dels consiliaris. En la homilia ens va recalcar que sempre tinguéssim molt presents els tres pilars del nostre moviment, AMISTAT, APOSTOLAT i ESPIRITUALITAT.

També ens va recordar la importància que el Papa dona a la gent gran, ja que som els transmissors de la fe, sobretot als nostres nets, per ells som un referent. Vam pregar per tots els difunts del moviment, per tots els que no havien pogut venir, per les nostres comunitats i per la pau.

Va ser un dia complert, vam deixar enrere preocupacions, ens vam oblidar del sucre, de la tensió, del genolls... i vam gaudir de la joia d’estar junts.

LA NOSTRA ALEGRIA NINGÚ NO ENS LA PRENDRÀ

Conxa Llinares