Celebració de la Candelera 2023

dissabte, 4 març, 2023

Hem celebrat amb goig la festa dels nostres Patrons Simeó i Anna a la basílica de Sant Josep Oriol.

Ens hem reunit un centenar de persones i ens han acompanyat el Bisbe Auxiliar de Barcelona Mons. Javier Vilanova que ha presidit l’Eucaristia, concelebrada també per Mn. Xavier Moretó i Mn. Emili, rector de Sant Josep Oriol, els diaques Mn. Pere Arribas i Mn Ricart Rodriguez.

També ens ha acompanyat la delegada d’Apostolat seglar, la Sra. Anna Almuni.

Mons Javier ens ha parlat de Simeó, ell va saber esperar tota la vida perquè es complís la promesa del seu desig de veure el Salvador. També nosaltres hem de saber esperar.

La profetessa Anna és un bon model per tots nosaltres, ella parlava del Nen a tothom. La missió dels grups de Vida Creixent és seguir fent apostolat, viure la fe de manera personal i també comunitària, fer pinya, acompanyar persones que es troben soles. Som grups d’amistat i acolliment.

Com que la població s’està envellint, Vida Creixent té més sentit que mai. Hem de transmetre il·lusió i esperança als nostres grups i créixer en amor i  bondat.

La candela que hem encès representa Jesucrist que és la llum del món. Llum que ha vingut a il·luminar el seu poble i tota la humanitat. També nosaltres hem de ser llum pels altres.

Dolors Coscojuela i Àngels Fàbregues


Festa de la Candelera 2023